oprorfraudkanten foto annemette holstein

Stormen Ingolf set fra Knudshoved. Foto: Anne Mette Holstein.

Oprør fra Udkanten - Mulighedernes Land 2.0 er fusioneret med Danmark på Vippen.

Oprør fra Udkanten er blevet en del af Danmark På Vippen. Derfor sender vi ikke flere nyheds-emails ud, og vi kan heller ikke overdrage din email adresse til Danmarks på Vippen - det er ifølge EU-lovgivning ikke tilladt.

Derfor: Hvis du fortsat ønsker at modtage nyheds-emails skal du AKTIVT tilmelde dig på Danmark På Vippens hjemmeside.

Det gør du her: http://danmarkpaavippen.dk/nyhedsmail/

Du kan også vælge at blive medlem, det gør du her: http://danmarkpaavippen.dk/blivmedlem/

Tyve korte fortællinger i ord og billeder om at bo på landet i 2013-2014

stemmer-fra-skamstrup

Mange mennesker fra landet ind til de store byer. Men ikke os. Hvorfor bor vi her? Hvorfor bliver vi boende ? Hvad drømmer vi om?

I bogen giver 20 personer fra Skamstrup og omegn deres personlige fortælling om valg, hverdag og drømme i en kort tekst, illustreret med smukke fotografier. De 20 stemmer sammenfattes i fællestræk, forskelligheder og drømme for det fremtidige liv i Skamstrup.

Med stemmer fra Skamstrup giver vi et øjebliksbillede af livet på landet i 2013-2014. Vi Håber at det vil give anledning til debat både i vores eget forsamlingshus og rundt omkring i by og land.

Vi taler ikke med én stemme, og vi har ikke kun én fælles drøm. Men vores stemmer indgår i et flerstemmigt kor, der synger den samme sang. Alle, der bor i Skamstrup og Omegn eller et eller andet sted på landet i dagens Danmark, vil formodentlig kunne genkende én eller flere ad deres egne drømme.

Køb bogen og få inspiration til en snak om drømme i din landsby eller i din by

Bogen, Stemmer fra Skamstrup, købes for 100 kr.+forsendelse. 2.oplag leveres den 16.12.14.

Bestil hos: Landsbyskolen i Skamstrup, L.Christensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf.29385543